Playing dress up

Ble en tur på Amfisenteret i dag = nok en god grunn til å kle ordentlig på seg. Ekstra digg at det sunne kostholdet og den lille biten med trening begynner å gi resultater. Har ikke vært så flink de siste to ukene da, det var full skjerping fra tirsdag, og i dag allerede har jeg trødd fjeset fullt av gårdagens pizza. Det blir nok godterikvelds og. Det går heldigvis framover, eller; nedover, uansett.

Følte meg fresh helt til jeg lå og rullet på gulvet inne på lekerommet, da følte jeg meg mer overdressed. #momlife

Var forresten usikker på skoene, jeg eeelsket de når jeg var hjemme, men da jeg så meg i speilet når vi var på besøk fikk jeg litt... julenissens hjelper-vibe. Haha! Tror jeg faller på elsker uansett <3

Outfit - mom edition

Fiksa meg nogenlunde anstendig i dag. Gjorde til og med forsøk på å ta bilder av antrekket, det ble vanskelig med en febersyk, trøtt og klengete baby.

Here you go....

Hardt liv. For begge.

Fant akkurat ut at det ligger to sesonger av "Project runway" ute på Netflix. I et annet liv elsket jeg den serien! Tenkte jeg skulle forsøke å tenne en gammel flamme og ta meg en titt.

Ha en fin kveld!

Babysang pt.2

Så morsmelkerstatning gjorde ikke at Jens Ketil sov noe lengre. Til min store skuffelse... Men det ble hvertfall mye mindre gråt, og det er jo positivt. I dag har vi vært på babysang for andre gang. Den siste uka har vi brukt til å øve på flere av sangene og bevegelsene, slik at vi ikke skulle bli like satt ut som sist. Vi har også begynt å synge julesanger for fullt her i huset, til Jens Ketils store glede. Babysangen gikk ikke like smertefri som sist, og sjefen ble overtrøtt og måtte bæres rundt store deler av timene vi var der. Jeg fikk også avtalt kafebesøk med noen av mødrene der i morgen. Så er det barselstreff og svømming på torsdag. Planen er også å besøke ei av mødrene onsdag i neste uke. Dette lover godt!

Denne ettermiddagen hadde jeg mer enn nok melk å gi Jens Ketil. På babysangen spiste jeg to kanelsnurrer og et stykke eplekake, og jeg undrer på om dette har spilt inn? Jeg har forsøkt å leve sunnere de siste ukene og har spist så lite som mulig for å gå ned noen kg. Nå gisper sikkert noen av dere når dere leser dette, men tanken var hvertfall at det skulle være enklere å gå ned i vekt mens jeg ammet. Den planen er herved lagt totalt på hylla og kroppen skal proppes full av karbohydrater og alt annet som kan hjelpe meg å produsere mer melk, så får jeg heller bli tynn en annen dag..

Baby-antrekk


Verdens søteste lille isbjørn <3

I dag har vi vært i Andenes for å få gått oss en liten tur. Det er så mye lettere å gjøre seg kjent i et område når du går, istdetfor å kjøre. Nå er vi blitt litt mer kjent i tettstedet og vet sånn cirka hvor alt ligger. Det viser seg at Andenes har en hel haug med frisører, fire matbutikker, bank, apotek og mye mer. Til min skuffelse er det kun en klesbutikk, og den ligger i andre etasje og jeg kunne ikke se noen heis muligheter. Men men, mer netthandel på meg framover.

Jens Ketil ble tidlig trøtt i dag og har allerede sovnet i senga si. Jeg skal holde meg oppe noen timer til, siden jeg trossalt ikke trenger 11-12 timers søvn om natta, haha! Jeg sliter en del med å sovne igjen når jeg ammer ham på natta. Jeg forsøker å bevege meg minst mulig og ammer med øynene lukket, likevel kan jeg ligge våken flere timer og bare la tankene spinne. Argh! Det blir tunge dager når man er supertrøtt, og toleransen for en småsurkete baby blir temmelig lav... Det er vel en del av mammarollen det også. Mereker hvertfall at jeg er blitt mye mer tålmodig. Nå skal jeg titte litt på tv før det er kvled for meg også. 

God kveld, alle sammen!

Mamma-antrekk

Det er gått tre måneder siden Jens Ketil ble født og endelig føler jeg at jeg begynner å bli meg selv igjen. Jeg har opptil flere ganger sminket meg og ordnet håret, hurra! Interessen for hva jeg kler på meg har faktisk også kommet tilbake, overraskende nok. Da vi dro på babysang i går var det en av de første dagene på lenge at jeg skulle vise meg for noen andre enn min kjære familie, så da kunne jeg like gjerne kle på meg noe litt mer ordentlig enn treningstightsen og singleten.


Litt mamma-vennlig ble antrekket uansett, det er så mye lettere å amme når du har en genser som er lett å trekke opp og ned, og det er mye greiere å håndtere en baby når du har tights istedetfor trange jeans. Regner med at dette kun er starten på en rekke år med klær som er mer funksjonell enn fin, pyttsann.

Som forventet har vi gjort rimelig lite i dag. Kun spasert oss en tur på butikken med bæresela. Han begynner å bli tung så det er utrolig slitsomt å bære ham på magen, vi klarte likevel å gå oss en liten tur før vi gikk hjem. Ellers har Jens Ketil vært nokså sutrete i hele dag og har for det meste villet sitte på mammas fang eller bli holdt tett inntil. Det er jo forsåvidt koselig det også<3 Nå ligger han klar i pysjamasen sin og sturer under babygymmen. Straks er det tid for kveldspuppen, så er det rett i seng. Håper dere nyter kvelden.

02.05.2013

30.04.2013

Keepin' it simple


Blazer H&M     Singlet H&M

Det enkle er ofte det beste, er det ikke så? Jeg har uansett vokst fra alle de fancy overdelene mine og bestemt meg for å heller investere mer i ensfargede plagg som passer til alt som er igjen i skapet mitt, innbiller meg dessuten at jeg ser litt mindre ut i slike plagg.

Denne fredagen er hittil tilbragt på jobb, etterfulgt av besøk hos Sondres oldermor, middag og shoppingsrunde med svigermor. Resten av dagen skal det konsumeres altfor mye godteri, mens en god film eller to snurrer på tven. Herlig!

22.04.2013


Blazer H&M     T-skjorte H&M

Matte black


Smykke Bik Bok     Bluse Bik Bok

All black


T-skjorte H&M      Smykke H&M

Sommerantrekk


Drømmer om sommer....

Favorittantrekk


Genser Bik Bok     Thights Bik Bok     Ring H&M

Favorittantrekket mitt består for tiden av en gigastor genser som kan gjemme en voksende mage, samt en thights som er behagelig å gå med og ser fin ut. Jeg nyter tiden der jeg fortsatt kan kjøpe "normale" klær som passer, ryktene skal ha det til at mammaklær snart må ankomme klesskapet mitt. Jeg har hittil ikke funnet noen butikker som har fine mammaklær. H&M har noen bukser som ser ok ut, men jeg synes det er vanskelig å finne overdeler som ikke enten er veldig stramme eller tantete. Har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe mammaklær som ser fine ut?

Beanie


Beanie Asos     Skjerf Gina Tricot     Skjorte H&M

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017

gratisdesign av Tonjemt
hits