Babyshower

God kveld!

Høstferien gikk så alt for fort! Mamma og Hege kom på torsdag i forrige uke, dagen gikk til svømming og å bli kjent igjen, fredagen gikk til shopping og baking, før Karianne kom på kvelden. Lørdag ble det babyshower og på søndag reiste alle sammen igjen. Dagene suste av gårde og da kveldsroen senket seg på søndags kveld var det temmelig stusselig i leiligheta. Jeg synes det er så utrolig trist å sitte her alene, det er vanskelig å motivere seg selv til å gå ut døra for å finne på noe og det resulterer ofte i sur baby. Heldigvis har både mandag og tirsdags ettermiddag gått kjempefint, så jeg satser på det samme for morgendagen. På torsdag er det svømming igjen og til helga kommer enten Sondre en tur hjem eller jeg og Jens Ketil tar oss en tur til Tromsø for å besøke ham. Da blir ikke uka så fryktelig lang, heldigvis.

Babyshoweren var så utrolig fin! Karianne hadde kjøpt inn masse pynt og med hjelp fra Hege og mamma stelte de i stand masse god mat til oss. At det hele skulle bli så utrolig gjennomført hadde jeg ikke drømt om, spesielt siden det bare skulle være oss tre og jeg dermed tenkte at det sikkert ikke ville bli noe større greier. Karianne overgikk virkelig seg selv og jeg gruer meg litt til hun en dag skal ha barn selv og jeg må gjengjelde tjenesten ;)


Gave- og godteribord. En stor skål med masse baby-produkter, en bleiekake med forskjellige småting til babyen og et muffinsstativ fylt med små babyklær og vaskekluter.


Spisebordet var pent dekket opp.

Meg og Karianne.


Jens Ketil dypper kjærligheten sin i mormors farris, en slager!

Lørdagen ble en kjempefin dag! Tusen takk til alle tre som stelte i stand alt sammen <3

Når burde jeg egentlig gått og lagt meg, men i morgest sov Jens Ketil en time lengre enn vanlig (og dermed jeg også), så jeg har vært så innmari slapp og trøtt hele dagen. Selvsagt sovnet jeg på sofaen klokka 20 og våknet igjen klokka 22. Nå er jeg lysvåken. Krysser fingrene for at John Blund kommer før det blir onsdag hvertfall...

Ha en fin kveld/natt.

Høstferie

Hallo, alle sammen.

I dag var siste arbeidsdag før høstferien og jeg må ærlig innrømme at den ble veldig lite produktiv. Kroppen var helt i feriemodus og elevene det samme. Vi kom oss dog gjennom dagen alle mann og kan nå nyte ferien til det fulle.

Sondre har dratt til Alta i dag, så jeg og Jens Ketil skal være alene noen dager før vi får besøk fra mamma, Hege og Karianne. I helgen var planen at Karianne skulle arrangere babyshower for mine venner og familie, men av forskjellige årsaker er det kun disse tre som kunne komme akkurat denne helga. Shower blir det likevel og vi skal gjøre det beste ut av situasjonen! Regner med det blir koselig uansett.

Barnehagen hadde dessuten fotografering i dag, til både min og Sondres store begeistring. Morgenen startet helt eksemplarisk, med 45 minutter lengre i senga enn vanlig og en gutt som var i strålende humør. Han ble dresset opp i finstas for anledningen og alt så ut til å gå som smurt. Da jeg kom for å hente Jens Ketil på slutten av dagen viste det seg dog at fotograferingen hadde strukket litt lengre enn forventet og portrettbildene som skulle taes av ham ikke skjedde før klokken 10 (en time etter hans faste lur). Dette hadde resultert i null brukbare bilder og en ilter et-åring. Både mor og far i huset var rimelig skuffet.

Jens Ketil har eple-pause.
Lille-babyens sutt har blitt testet og godkjent av familiens sutte-ekspert.

I morgen tar jeg kjøreturen til Stokmarknes for å ta ultralyd av nurket i magen. Krysser fingrene for at alt ser bra ut og at jeg kan ta meg en tur innom Sortland på vei hjem igjen. Jens Ketil skal som vanlig i barnehagen, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Akkurat nå er det skremmende stille i leiligheta. Var det slik det var å være alene? Skremmende.

Lørdagskos

God kveld, alle sammen!

Dagens planer gikk rett i vasken da vi presterte å kjøre til båthavna uten nøkkel til både inngangsport og selve båten... Båten vår ligger på en liten plass kalt Dverberg, som ligger ca. 30 minutter fra her vi bor. Vi fant ut at det ble mye styr å kjøre hjem for å hente nøkkelen og bestemte oss dermed for å fortsette kjøreturen. Vi endte like greit opp med å kjøre til Sortland for å handle litt. Jens Ketil fikk selvsagt nye leker og klær, selvom han absolutt ikke trenger noen av delene. Små pingvin-tøfler ble det også til lillebabyen i magen.


Nøye studering av ny-leken.

Litt lørdagsgodt må vel være lov?

I morgen er planen å få vasket leiligheta og å få bakt noen brød. Regner med det blir en tur ut også, siden Jens Ketil ikke synes det er veldig moro med en hel dag innendørs. Vi blogges!

Oppdatering

God kveld, lesere! Plutselig kom blogglysten over meg denne fredagskvelden. Siden sist jeg oppdaterte har helt utrolig mange nye og spennende ting skjedd. Vi venter blant annet baby nummer to i slutten av november, Jens Ketil er blitt et år og har begynt i barnehage her på Bleik, i tillegg har jeg fått meg jobb på Montessoriskolen som ligger rett ved siden av både barnehagen og leiligheten vi bor i. Livet har, for min del, tatt en helomvending og jeg kan endelig si at å ha småbarn stort sett ikke er så ille. Selvsagt blir det lange og tunge dager, men tilværelsen har virkelig lettet seg. Jens Ketil har et mye bedre humør og de siste tre dagene har han vært i barnehagen, noe som passer en sosial krabat som ham helt perfekt!


Ivrig bursdagsgutt som pakker opp gaver.


Gaven fra gudmor og gudfar falt i smak!

Nå håper jeg bare at blogglysten blir en stund til. Jeg satser på å få litt bedre tid til blogging når mammapermisjonen min starter og lillebabyen kommer (og forhåpentligvis er like flink som JK til å sove den første tiden).

I morgen er den foreløpige planen å ta oss en båttur til Harstad. Krysser fingrene for at været er godt og at vi får både fisket litt på veien. Sjølfeska fesk e best! Eller noe i den duren. Håper dere alle får ei fin helg!


Livet smiler! <3

Les mer i arkivet » August 2017 » Oktober 2014 » November 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits