03.06.2013


Mønstret genser Glamorous      Cut out genser River Island     Genser med frynser Vila    Thights Only (utsolgt)

Disse godbitene plumpet i postkassa mi i forrige uke. Jeg har åpenbart fått dilla på gensre med ulike mønstre, men har ikke tatt i betrakning at jeg begynner å bli temmelig stor rundt mageregionen. Ingen av genserne passet skikkelig og egentlig burde jeg vel ha returnert de alle sammen. Siden jeg er forelsket i alle tre, gjør jeg selvsagt ikke det... Så da har jeg hvertfall noe å se fram til etter at babyen har forlatt kroppen min. Thightsen passet dog helt perfekt, selv om flere av elevene ble veldig forvirret og trodde jeg var en fengselsinnsatt...

Keira glasses & Moustache

All black


Midtskill og hatt! Følte meg temmelig crazy på søndag da jeg kombinerte to hittil uutforskede territorier. Synes selv resultatet egentlig ble ganske fint, men vet ikke helt om jeg klarer å venne håret mitt til å dele seg på midten av hodet, haha.

Beige


Jakke Asos

Jeg har funnet en ny favorittjakke! Elsker at den er så stor og romslig, at den i tillegg er i denne fargen gjør det hele komplett! Vanligvis hater jeg å kjøpe noen form for klesplagg til over 500 kr, men jeg fant ut at denne var verdt. Love it!

H&M


Hatt H&M     Solbriller H&M     Leppestift H&M     Eyeliner H&M     Passholder H&M

H&M har for tiden masse fine accessoirer og sminke i sine butikker. Fargene er høstlige, men jeg regner med å få brukt de litt framover selvom. Jeg bestiller alt fra H&M online og har lagt ved linker til produktene under bildet om noen skulle være interessert.

Boom boom pow

Antrekk


Hatt H&M     Genser Bik Bok     Solbriller Glitter     Sko Asos

I min veske...

... Finner du nødløsninger i mange forskjellige former.

Wild thing


Leppestift: H&M - Wild Thing

13.04.2013

Details

Boots

Pink nails

Rosa sommernegler <3

Stiletto red

Red lips


Chunky Sweater Bik Bok

Les mer i arkivet » August 2017 » Oktober 2014 » November 2013

gratisdesign av Tonjemt
hits