hits

Vi går på ski...

Her kommer vi... tralala. Skadet av for mye Fantorangen de siste åra. Men guttene har herved åpnet skisesongen denne vinteren. De valgte selvsagt å vente med det til det ble mildvær og snøen nesten var tint vekk, men nå er det altså offisielt. Ble en del hyling og krangel, men mammaen min sier at det kommer seg med litt trening, så da kjører vi på.

I dag har jeg faktisk startet med baking til lillebrors 3-årsdag som er 3.desember. Greit å være tidlig ute for å rekke alt. Jeg fikk bakt 36 muffins, +noen små som jeg sparer til lørdag. Planen var egentlig å få pyntet de og, men så manglet jeg en ingrediens, så da får det heller bli i morgen.

I ettermiddag har vi vært på vår femte svømmetrening. Solveig fikk dukket masse under vann, det hadde lillebror også gjort. Storebror er mer skeptisk til hele konseptet med vann i nese, ører og øyne, så han blånekter. Part of the game, antar jeg.

Jeg har startet på dietten min igjen, dag 1 snart gjennomført. Det sklei helt ut i forrige uke med godteri cirka hver dag og mye frossenpizza og karbo generelt. Nå er jeg ganske motivert igjen og skal prøve å kjøre runde to av 7-minute workout-appen min i kveld. Nå kom begge guttene ut for å fortelle at en hadde bæsja og måtte tørkes. #momlife

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger