Topptur

I dag har vi vært på topptur på Årøya. Noen barn som bruker å være her på sommerferie har satt opp skilt for å vise vei og laget en kasse med bok man kan skrive seg i når man har kommet helt opp. Turen er kort med enkelte bratte partier, veldig fin for barn. Mellomste barnet var veldig trøtt allerede før vi skulle starte opp. Han er inne i en periode hvor han er kjempetrøtt om dagen men nekter å sove hjemme, festlig. Turen var preget av hyling og en gutt som absolutt ikke ville gjøre det vi mente han skulle.

Da vi kom opp fikk alle barna, inkludert far i huset, dropspremie. Det er en tradisjon vi startet med i fjor, eller var det året før? For å motivere alle til å komme seg opp til målet. Dette har fungert veldig fint og gjorde heldigvis det i dag og. Tilbaketuren ble en helomvending og lillebror sang og hoppet seg nedover. Heldigvis!

Ellers har vi laget pizza til hele familien her ute; oss fem (tenk at vi er fem stykker, 5!!!), bestemor, oldemor, oldefar og onkel Frank. Kjørt med sekshjuling, lekt ute og vært i fjøset.

Fotografen har tatt bilder av dropspremien sin.

God kveld!

Én kommentar

Gudmor<3

16.08.2017 kl.07:45

5 stykker ja, dere ga liksom en kraftig boost i begge familier plutselig der i noen år;)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits