Hei, igjen!

Hei, igjen! Det har snart gått tre år siden jeg skrev noe på denne bloggen. I perioder har jeg kjent at eksponeringsbehovet har meldt seg, og det neste skoleåret har jeg permisjon uten lønn, så hvorfor ikke benytte anledningen til å gjøre et forsøk på å starte opp med bloggingen igjen? Ønsket var egentlig hele tid å gjøre en slags "grand opening" når jeg kom i gang, men så er jeg i utgangspunktet veldig glad i bloggere som viser et ærlig blikk inn i deres liv, og realistisk tenkt vil det være utfordrende å fremstille mitt liv som noe det virkelig er. Så da får det bli som det blir, har ikke funnet fram speilreflekskameraet en gang....

Siden forrige blogginnlegg har ungen som lå i magen blitt født, han er blitt 2 år og 8 måneder, han er blitt storebror til ei liten søster som snart blir 1 år, storebror er akkurat fylt 4 og vi har flyttet tilbake til Alta. Pappaen i huset driver og bygger fiskebåt i Polen og er mye borte for å jobbe. Hektisk!

Denne helga har vi (minus pappa) besøkt mormor og bestefar i Lakselv, veldig koselig og meget stressende. Heldigvis hadde jeg med meg eksemplariske barn og det ble kun litt hyling fra lillesøster på kjøreturen over fjellet. Ellers ble helga tilbragt ute i barnehage, i hagen til oldemor og oldefar og ved elva hvor vi lekte og hadde bål. Vi kom hjem tidligere i dag og har vært en tur ut i fjæra og på tampolina hele gjengen. Nå ser vi film og har store planer om å bygge med lego. Gumor skal komme på besøk og ellers skal vi bare kose oss. En rolig søndag, deilig.

Forhåpentligvis blir jeg flinkere å blogge denne gangen, det er jo faktisk ganske moro. Kanskje jeg får ut finger'n og kan ta noen ordentlige bilder og?

So long!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits