Babyshower

God kveld!

Høstferien gikk så alt for fort! Mamma og Hege kom på torsdag i forrige uke, dagen gikk til svømming og å bli kjent igjen, fredagen gikk til shopping og baking, før Karianne kom på kvelden. Lørdag ble det babyshower og på søndag reiste alle sammen igjen. Dagene suste av gårde og da kveldsroen senket seg på søndags kveld var det temmelig stusselig i leiligheta. Jeg synes det er så utrolig trist å sitte her alene, det er vanskelig å motivere seg selv til å gå ut døra for å finne på noe og det resulterer ofte i sur baby. Heldigvis har både mandag og tirsdags ettermiddag gått kjempefint, så jeg satser på det samme for morgendagen. På torsdag er det svømming igjen og til helga kommer enten Sondre en tur hjem eller jeg og Jens Ketil tar oss en tur til Tromsø for å besøke ham. Da blir ikke uka så fryktelig lang, heldigvis.

Babyshoweren var så utrolig fin! Karianne hadde kjøpt inn masse pynt og med hjelp fra Hege og mamma stelte de i stand masse god mat til oss. At det hele skulle bli så utrolig gjennomført hadde jeg ikke drømt om, spesielt siden det bare skulle være oss tre og jeg dermed tenkte at det sikkert ikke ville bli noe større greier. Karianne overgikk virkelig seg selv og jeg gruer meg litt til hun en dag skal ha barn selv og jeg må gjengjelde tjenesten ;)


Gave- og godteribord. En stor skål med masse baby-produkter, en bleiekake med forskjellige småting til babyen og et muffinsstativ fylt med små babyklær og vaskekluter.


Spisebordet var pent dekket opp.

Meg og Karianne.


Jens Ketil dypper kjærligheten sin i mormors farris, en slager!

Lørdagen ble en kjempefin dag! Tusen takk til alle tre som stelte i stand alt sammen <3

Når burde jeg egentlig gått og lagt meg, men i morgest sov Jens Ketil en time lengre enn vanlig (og dermed jeg også), så jeg har vært så innmari slapp og trøtt hele dagen. Selvsagt sovnet jeg på sofaen klokka 20 og våknet igjen klokka 22. Nå er jeg lysvåken. Krysser fingrene for at John Blund kommer før det blir onsdag hvertfall...

Ha en fin kveld/natt.

Én kommentar

mamma/mormor

15.10.2014 kl.18:53

Takk for flotte dager med deg og JK. Enig i at tiden gikk altfor fort. Men november kommer raskt og da treffes vi igjen.

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits