hits

Høstferie

Hallo, alle sammen.

I dag var siste arbeidsdag før høstferien og jeg må ærlig innrømme at den ble veldig lite produktiv. Kroppen var helt i feriemodus og elevene det samme. Vi kom oss dog gjennom dagen alle mann og kan nå nyte ferien til det fulle.

Sondre har dratt til Alta i dag, så jeg og Jens Ketil skal være alene noen dager før vi får besøk fra mamma, Hege og Karianne. I helgen var planen at Karianne skulle arrangere babyshower for mine venner og familie, men av forskjellige årsaker er det kun disse tre som kunne komme akkurat denne helga. Shower blir det likevel og vi skal gjøre det beste ut av situasjonen! Regner med det blir koselig uansett.

Barnehagen hadde dessuten fotografering i dag, til både min og Sondres store begeistring. Morgenen startet helt eksemplarisk, med 45 minutter lengre i senga enn vanlig og en gutt som var i strålende humør. Han ble dresset opp i finstas for anledningen og alt så ut til å gå som smurt. Da jeg kom for å hente Jens Ketil på slutten av dagen viste det seg dog at fotograferingen hadde strukket litt lengre enn forventet og portrettbildene som skulle taes av ham ikke skjedde før klokken 10 (en time etter hans faste lur). Dette hadde resultert i null brukbare bilder og en ilter et-åring. Både mor og far i huset var rimelig skuffet.

Jens Ketil har eple-pause.
Lille-babyens sutt har blitt testet og godkjent av familiens sutte-ekspert.

I morgen tar jeg kjøreturen til Stokmarknes for å ta ultralyd av nurket i magen. Krysser fingrene for at alt ser bra ut og at jeg kan ta meg en tur innom Sortland på vei hjem igjen. Jens Ketil skal som vanlig i barnehagen, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Akkurat nå er det skremmende stille i leiligheta. Var det slik det var å være alene? Skremmende.

2 kommentarer

Iselin Renée

07.10.2014 kl.22:23

Koselige bilder :)

Marte-mormor og mamma

14.10.2014 kl.07:45

Flotte bilder - fortsett med dette

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger