Oppdatering

God kveld, lesere! Plutselig kom blogglysten over meg denne fredagskvelden. Siden sist jeg oppdaterte har helt utrolig mange nye og spennende ting skjedd. Vi venter blant annet baby nummer to i slutten av november, Jens Ketil er blitt et år og har begynt i barnehage her på Bleik, i tillegg har jeg fått meg jobb på Montessoriskolen som ligger rett ved siden av både barnehagen og leiligheten vi bor i. Livet har, for min del, tatt en helomvending og jeg kan endelig si at å ha småbarn stort sett ikke er så ille. Selvsagt blir det lange og tunge dager, men tilværelsen har virkelig lettet seg. Jens Ketil har et mye bedre humør og de siste tre dagene har han vært i barnehagen, noe som passer en sosial krabat som ham helt perfekt!


Ivrig bursdagsgutt som pakker opp gaver.


Gaven fra gudmor og gudfar falt i smak!

Nå håper jeg bare at blogglysten blir en stund til. Jeg satser på å få litt bedre tid til blogging når mammapermisjonen min starter og lillebabyen kommer (og forhåpentligvis er like flink som JK til å sove den første tiden).

I morgen er den foreløpige planen å ta oss en båttur til Harstad. Krysser fingrene for at været er godt og at vi får både fisket litt på veien. Sjølfeska fesk e best! Eller noe i den duren. Håper dere alle får ei fin helg!


Livet smiler! <3

2 kommentarer

Renate

04.10.2014 kl.11:35

Så koselig å høre fra deg igjen!

Sønnen din er blitt en flott liten gutt :-)

Marte Kollstrøm

13.10.2014 kl.10:43

Så flott at du starter opp igjen

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits