hits

Barseltreff og babysvømming

Puh! Denne dagen har virkelig bare sust forbi. For Jens Ketil startet dagen temmelig rolig, og han fikk sovet flere smålurer, spist godt og lekt en hel del før vi dro på barseltreff. For min del var starten nokså hektisk, siden jeg er litt (mye) opptatt av å ordne meg før jeg skal ut blant folk og det er ganske mye styr når du har en liten baby. Jeg klarte uansett å få ordnet meg før klokka 12, så vi rakk fint å komme tidsnok til barselstreffet. På treffet fikk jeg møtt flere mødre med barn i nokså samme alder som Jens Ketil. Vi fikk spist masse kaker, drukket kaffe og skravlet om alt mellom himmel og jord. Sjefen ble som vanlig overtrøtt og hylte en del, men etter mye om og men fikk jeg han heldigvis til å sove litt så  vi kunne fortsette å være på treff en stund til.


Da vi kom hjem fra treffet rakk vi kun å spise litt og Jens Ketil fikk tatt seg en liten lur, før det bar ut døra igjen. Babysvømming sammen med noen av mødrene jeg har møtt stod for tur. Denne gangen gikk badinga strålende og lillemann var veldig fornøyd med at vi var flere i lag. Nå er vi begge utslitt. Jens Ketil ligger i senga og småprater med seg selv, mens jeg sitter som et slakt foran tven. Kjenner på kroppen at det blir tidlig kveld i dag.

Håper dere har hatt en fin dag!

4 kommentarer

...

14.11.2013 kl.21:04

Litt av en dag :) fint bilde!

Marte

14.11.2013 kl.21:22

Så flott - er så glad dere har funnet dere til rette på Bleik og Andøya. Gleder meg til å være med på svømming neste torsdag.

Renate

14.11.2013 kl.22:29

Svømming tar på altså! Høres ut som en fin dag :-)

Monica Kristoffersen

15.11.2013 kl.07:54

Marte: Vi også!
Gruer meg litt til helga, det skal visst vært storm, og da bruk man ikke å gå ut. Så kan bli temmelig kjedelig :S

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger