hits

Julegave og kafébesøk

Før vi dro fra Alta rakk jeg å ønske meg tjukke strikkavotter hos moren til min bestevenninne og Jens Ketils gudmor, og da vi kom hjem fra babysang i går lå det jaggu meg en julegave i postkassa! Til min store glede var det vottene jeg hadde ønsket meg, pluss en strikkahals og et kort. Jeg ble så fornøyd med alt sammen, og spesielt vottene, som vil bli godt brukt. Jeg fikk faktisk testet de ut da vi tok oss en trilletur på Andenes. Det blåste kraftig, men fingrene var likevel temmelig varme, selvom vottene ikke er helt tette. Tror nok at jeg skal ha noen hansker under på de verste dagene, men vottene er definitivt godkjent for dette klimaet!

På vei til kafébesøk fikk jeg vite at to av jentene som skulle møtes ikke kunne komme. Heldigvis kunne jente nummer tre og vi fikk tilbragt noen timer på kaféen, samt trillet oss en tur på Andenes. Begge deler var like koselig. Det blåste kraftig, så turen ble ikke særlig lang, men begge babyene fikk seg en liten lur og vi fikk skravlet og blitt bedre kjent. Det er faktisk bare 7 dager mellom guttene våre, og de har mange likhetstrekk i oppførsel. Moro!

Jens Ketil har sluknet på gulvet her for en times tid siden. Det begynner vel å bli på tide å vekke han, så det ikke blir natt altfor sent. Jeg merker at jeg har litt mindre melk i dag enn i går, men tror likevel at jeg skal klare kvelden uten noe tillegg. Har dessuten pumpet meg tidligere i dag, så jeg har faktisk 30 ml morsmelk i kjøleskapet, sånn i tilfelle det skulle bli nødvendig. Natta ble dessuten mye bedre når han fikk fylt opp magen med morsmelk. Den første luren han tok ble på hele fem timer, noe som var helt fantastisk for en sliten mamma! Det er to uker siden han sist hadde en så lang lur, og jeg håper denne natta blir like bra.

Nyt kvelden, alle sammen!

Én kommentar

Renate

13.11.2013 kl.18:53

Uventet pakke i posten er noe av det beste som finnes :-D Vottene ser skikkelig deilige ut!

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger