Babysang pt.2

Så morsmelkerstatning gjorde ikke at Jens Ketil sov noe lengre. Til min store skuffelse... Men det ble hvertfall mye mindre gråt, og det er jo positivt. I dag har vi vært på babysang for andre gang. Den siste uka har vi brukt til å øve på flere av sangene og bevegelsene, slik at vi ikke skulle bli like satt ut som sist. Vi har også begynt å synge julesanger for fullt her i huset, til Jens Ketils store glede. Babysangen gikk ikke like smertefri som sist, og sjefen ble overtrøtt og måtte bæres rundt store deler av timene vi var der. Jeg fikk også avtalt kafebesøk med noen av mødrene der i morgen. Så er det barselstreff og svømming på torsdag. Planen er også å besøke ei av mødrene onsdag i neste uke. Dette lover godt!

Denne ettermiddagen hadde jeg mer enn nok melk å gi Jens Ketil. På babysangen spiste jeg to kanelsnurrer og et stykke eplekake, og jeg undrer på om dette har spilt inn? Jeg har forsøkt å leve sunnere de siste ukene og har spist så lite som mulig for å gå ned noen kg. Nå gisper sikkert noen av dere når dere leser dette, men tanken var hvertfall at det skulle være enklere å gå ned i vekt mens jeg ammet. Den planen er herved lagt totalt på hylla og kroppen skal proppes full av karbohydrater og alt annet som kan hjelpe meg å produsere mer melk, så får jeg heller bli tynn en annen dag..

10 kommentarer

mamma

12.11.2013 kl.19:52

hei! Skriver på i-paden og ser ikke hele feltet til venstre, men du unnskylder vel noen feil? Det va godt at du har lagt slankinga på hylla. Tenkte å skrive noe i går, men fant ut at æ ikke burde blande. mæ! Og nu treng æ ikke det! jess, e så glad. Spis orntli mat, ikke godter og fjas, men frukt og grønt og kos dæ med litt gode karbohydrater innimellom. Hvis du tar en god trilletur og ellers e i aktivitet, så legger du ikke på dæ. Og husk at når Jens-Ketil har økar-daga, så krever han mye mat og da har du lite et par daga før du får regulert opp melkeproduksjonen! Du e jo en melkeprodusent nu, vet du! Og en flott en! Fine bilda du har lagt ut, skulle gjerne kommet på besøk til nydelige Bleik. Og så flink du e og tar kontakt med folk! Hvis du e litt ovenpå en dag, må du finne barbro og Fred-Erling Gaukås og hilse fra oss. Dem har ei datter på Andenes m barn, og alle e veldig trivelige folk. Dem bor i øverenden av bygda, på veien sørover. Stor klem til dæ fra mæ!

Renate

12.11.2013 kl.22:20

Så bra at du begynner å få kontakt med folk der! Det er jo koselig å ha noen andre voksne enn bare kjæresten å være sammen med :-)

Marte-mormor og mamma

13.11.2013 kl.09:10

Lurt å spise sunn mat - og ikke noe slanking nu.

Flott at dere skaffer dere kontakter - det gjør noe med trivselen :-)

Monica Kristoffersen

13.11.2013 kl.09:19

Anne Karin: Vet ikke om æ tør å oppsøke dem, men skulle æ nu tilfeldigvis komme over dem så skal æ hilse, hehe :)
Nei, det her slankehysteriet får vente en stund til. Og økedøgnan har æ hatt nok av allerede, slitsomt!
Vottan og halsen kom i går allerede, tusen hjertelig takk! E strålende fornøyd med begge deler :)
God klem tilbake!

Monica Kristoffersen

13.11.2013 kl.09:19

Marte: Det gjør det virkelig! Håperdet blir litt trilleturer framover også! :)

tine

13.11.2013 kl.13:24

du ser så fin ut! kan ikke se på deg at du har født! ikke stress med slanking nå. kos deg med babyen og kos dere hjemme med mye god "barselmat", barselkaker osv. hvis du absolutt vil ned noen flere kilo så kan du jo tenke på det når du begynner på jobb igjen. da er det mye lettere å ikke spise så mye for da er du jo ikke hjemme.

Anne-Karin

13.11.2013 kl.17:36

Hei!

Lærte no nytt i går: Æ må skrive navnet mitt når æ skriv på blogger som ikke e Karianne sin!!

Æ hadde ikke tenkt å ta æra for hverken dæ eller J-K!

Kos dæ m baby-sang, baby-svømming, baby-treff, baby-kafe og pupping! Plutselig så e du jo på jobb igjen, og da e det kanskje noen som mæ som passe han i barnehage!!

Klem til dokker to.

Monica Kristoffersen

13.11.2013 kl.18:18

tine: Så sant, så sant! Skal ta til med rådet, hvertfall det med barselskaker;)
Har faktisk tatt av meg fem kg mer enn jeg veide før jeg ble gravid, så skal vel egentlig være veldig fornøyd med det, selvom jeg hadde en del ekstra å gå på fra før.

Monica Kristoffersen

13.11.2013 kl.18:19

Anne-Karin: Hehe, vi skjønte at det va du fordetom :)
Skal prøve å være flinkere å nyte tida. Merker at æ stresser en del med at ting skal gå så fort og at det skal skje nå nytt hele tida.
Klem tilbake :)

MK

23.11.2013 kl.09:53

Ser ikke ut som du har hatt for lite søvn iallefall, kjempefin! Likte genseren =)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits