Strikkedilla?


Da vi flyttet til denne gudsforlatte plassen tenkte jeg at det ville bli en gylden mulighet til å begynne å strikke. Jeg har lenge pratet om a jeg har lyst til å lære å strikke noe annet enn skjeve skjerf og grytekluter, og nå har jeg faktisk begynt på mitt første prosjekt. Jeg valgte noe så enkelt som et vonteppe til å begynne med, heldigvis! Jeg har allerede strikket feil tre ganger og måttet rekke opp alt sammen, og motivasjonen for å få til dette falt helt i dunge. Nå tenkte jeg at hvis jeg legger ut bilde av hvor langt jeg er kommet nå (som dere ser er det ca. 2,5 pinner, haha!), så kanskje jeg blir motivert til å fortsette slik at jeg kan vise hvor langt jeg er kommet om en stund. Ønsk meg lykke til!

I dag har vi kjørt til Andenes og kjøpt morsmelkerstatning. And that's it, haha! Dagen har vært helt perfekt og nesten helt fri for skriking, så vi har egentlig bare slappet av. Jeg stelte Jens Ketil som vanlig 18.30, så var det klart for kveldsmåltidet. Ifølge mme-pakken skal en baby på 3-4 mnd. ha 150-200ml blanding, men siden jeg skulle amme litt i tillegg bestemte jeg meg for å lage 120 ml. Jeg er ikke helt sikker på om lillemann ikke likte smaken, flaska eller rett og slett ikke var så veldig sulten, men han spiste uansett bare 25 ml av blandingen. Leggingen ble likevel mye lettere og han har hittil kun klynket litt en gang, og det var fordi han hadde mistet sutta. Krysser fingrene for at han sover litt lengre i natt.

Nå er det sinnasnekker'n på tv og nutrilett-bar til kvelds. Ha det fint alle sammen!

4 kommentarer

Renate

11.11.2013 kl.20:27

Det bare å strikke så blir det nok bra til slutt - jeg har troen og gleder meg til å se resultatet :-)

Så bra at Jens Ketil roet seg i kveld!

Karianne:D

11.11.2013 kl.20:41

Høres ut som en perfekt dag spør du meg;)

Vi kan sitte å strikke sammen snart! Skal oppdatere med bilde og vise forsettelsen snart;)

Æ har mista stemmen, det er lite kult det! Googla litt, man skal oppsøke lege om det varer mer enn tre uker!!! Æ blir gal hvis det blir tilfellet her:p

Monica Kristoffersen

12.11.2013 kl.07:05

Karianne:D: Ah, håper virkelig du slipper det:S
Gleder meg til å se kor langt du e kommen :D

Monica Kristoffersen

12.11.2013 kl.07:06

Renate: Håper virkelig du har rett! :)
Ja, det var deilig å ha en kvled uten for mye skrik.

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits