Baby-antrekk


Verdens søteste lille isbjørn <3

I dag har vi vært i Andenes for å få gått oss en liten tur. Det er så mye lettere å gjøre seg kjent i et område når du går, istdetfor å kjøre. Nå er vi blitt litt mer kjent i tettstedet og vet sånn cirka hvor alt ligger. Det viser seg at Andenes har en hel haug med frisører, fire matbutikker, bank, apotek og mye mer. Til min skuffelse er det kun en klesbutikk, og den ligger i andre etasje og jeg kunne ikke se noen heis muligheter. Men men, mer netthandel på meg framover.

Jens Ketil ble tidlig trøtt i dag og har allerede sovnet i senga si. Jeg skal holde meg oppe noen timer til, siden jeg trossalt ikke trenger 11-12 timers søvn om natta, haha! Jeg sliter en del med å sovne igjen når jeg ammer ham på natta. Jeg forsøker å bevege meg minst mulig og ammer med øynene lukket, likevel kan jeg ligge våken flere timer og bare la tankene spinne. Argh! Det blir tunge dager når man er supertrøtt, og toleransen for en småsurkete baby blir temmelig lav... Det er vel en del av mammarollen det også. Mereker hvertfall at jeg er blitt mye mer tålmodig. Nå skal jeg titte litt på tv før det er kvled for meg også. 

God kveld, alle sammen!

5 kommentarer

Karianne:D

09.11.2013 kl.09:54

Dokker e så flott<3 Sminke eller ei, det er mye lykke og kjærlighet i både øyan og smilet på mammaen på de bildan her! Og det er jo ikke rart, med verdens fineste prins i arman;)

Monica Kristoffersen

09.11.2013 kl.12:12

Karianne:D: Tusen takk <3 :)

Cassandra Lysgård

09.11.2013 kl.19:27

Så fine dere er! :D

hegethbj

09.11.2013 kl.22:49

Han e så skjønn! Glede meg sånn til å treffes igjen, føle at æ ikke får sagt deg nok :p :)

Monica Kristoffersen

10.11.2013 kl.06:45

hegethbj: Vi gleder oss også ;)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits