PhotoshootVerdens søteste lille babybjørn<3

Denne dagen har vært utrolig tung. Da Sondre reiste på søndag var jeg forberedt på at det ville bli strevsomt og tungt i perioder, men at jeg etter seks dager skulle være helt tom hadde jeg ikke forutsett. Jens Ketil har brukt dagen til å hylskrike store deler. Den resterende tiden har han brukt på å sove helt utmattet av sin egen hyling. Jeg føler meg temmelig alene på denne lille plassen, og det er ingen å snu seg til for å spørre om hjelp. Jeg skjønner ikke hvorfor lillemann skriker og ender opp med å gå turer, kjøre bil eller bære han rundt konstant. Siden jeg i tillegg sliter med å sove for tiden er jeg helt fysisk og psykisk utslitt. Å ha en liten baby er mye jobb, og jeg føler meg veldig usikker på det jeg gjør. Google hjelper heldigvis en del, og jeg får hvertfall bekreftet at jeg ikke er den eneste i verden som sliter med akkurat samme problem. Det er mange som ber meg om å spørre de når jeg lurer på noe, men mye av det jeg lurer på må en observere for å kunne gi meg noe svar på.

Bildene ovenfor hadde jeg på forhånd lagt inn, den lille teksten under siste bilde også. Skulle jeg skrevet noe i dag hadde det antagelig blitt "verdens største sutrebaby". Jeg vet at det ikke er Jens Ketils feil at han skriker, men det er vanskelig å ikke bli frustrert når det er han som lager all lyden. Nå skal jeg ringe min mamma for å få trøst, så krysser jeg fingrene for at morgendagen blir litt bedre.

7 kommentarer

Renate

10.11.2013 kl.14:50

Det kan nok hjelpe på å ringe mamma ja! Disse mødrene er ofte gode til å komme med råd og roe oss ned<3

Håper han roer seg og at dere får fine dager fremover :-)

MK

12.11.2013 kl.14:51

Huff det høres ikke lett ut når det er slik nei. Dagene blir sikkert ikke mindre lange av å være ensom. Håper dere begge finner roen igjen etter hvert. Han er jo bare utrolig nydelig på bildene her! Jeg elsker slike bjørneører på koseplagg for de små

Monica Kristoffersen

12.11.2013 kl.16:46

MK: Heldigvis har vi avtalt flere møter med andre som også har barn, så jeg krysser fingrene for at tida går litt raskere da:)

Tanja Christine

14.11.2013 kl.09:18

Åh kor nydelig han e! Å dem e så sykt søt i de bjørnedressan når dem e så liten. Hehe!

Kjenne meg veldig igjen i det du skriv om at du blir frustrert, det e forferdelig når dem skrik å plages å man ikke vet kordan eller ka som kan hjelpe dem :( Har du prøvd å ta han med til fysioterapeut, osteopat eller nåt? Veldig vanlig at dem har låsninge når dem e liten å det kan være veldig ondt. Celine hadde låsninge nedover alle ribbeinan en gang :p Og at du i tilegg e aleina med han, du fortjene medalje! :)

Monica Kristoffersen

14.11.2013 kl.15:23

Tanja Christine: Det har æ ikke gjort. Skal spørre helsesøstra om det e nå sånt tilbud her, og om ho tror han kan trenge det. Nu har han en periode der han e veldig fornøyd igjen, skjønner ingenting æ, haha! :p

Tanja Christine

15.11.2013 kl.00:04

E jo ikke sikkert han har det da, siden han ikke e misfornøyd nu :) Vet ikke om dem plages av det hele tida når dem får det. Men ta å hør for sikkerhetsskyld neste gang:) Dem har jo nå som kalles utviklingssprang, rundt 12 uke også, det e vel nå sånn kiden din e nu? å det kan vare en stund. det stemte hvertfall helt på celine for et par uke siden, når ho va misfornøyd mye :D

Monica Kristoffersen

15.11.2013 kl.07:53

Tanja Christine: Han blir 16 uker på lørdag. Hr ikke lagt merke til katti det begynte, men synes det har vart en stund. Krysser fingran for at det gir seg nu. Virker som han e mer fornøyd hvertfall :)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits