Babysang

Hei hei alle som fortsatt forviller seg inn på denne bloggen (regner med det hovedsaklig er familie og venner....). Som sikkert de fleste har fått med seg har jeg, Sondre og lille Jens Ketil flyttet til en bitteliten plass i Nordland som heter Bleik. På søndag dro Sondre på sjøen og nå er det bare jeg og Jens Ketil som er hjemme i leiligheten vi leier. Siden det er nokså usosialt å være helt ny på en fremmed plass dro vi i dag på babysang. Det viste seg å være veldig koselig og vi fikk møtt flere mødre og babyene deres. Jens Ketil var blid gjennom hele sangtimen og sovnet midt på bordet da vi drakk kaffe etterpå. Det tar på å være baby, hehe.


Ellers er Bleik en fantastisk fin plass og leiligheta vår er så utrolig fin. Vi leier andre etasje i denne bygningen og er strålende fornøyd.

Jens Ketil har vokst masse siden sist og er opptil flere ganger blitt tvunget i bjørnedrakten sin for å bli tatt bilder av, haha, stakkars gutt!

I morgen har vi ingen planer foreløpig, men på torsdag blir det babysvømming i et varmtvannsbasseng cirka 30 minutter herfra. Nå er det dessuten bare to uker og to dager til mormor kommer for å besøke Jens Ketil. Så kommer gudmor Karianne og så skal vi faktisk til Alta og treffe pappa igjen. Vi krysser fingrene for at tiden går så raskt som mulig.

Nå har jeg akkurat lagt sjefen i huset, så nå står litt tv-titting på tapetet, før også jeg går i bingen. Ha en fin kveld alle sammen!

8 kommentarer

Elina Reime

05.11.2013 kl.19:44

Kjempe fin blogg!

wa2wo.blogg.no

05.11.2013 kl.20:41

Åå så utrolig søt han er <3 :) Hva er babysang time egentlig? Har aldri vært med på noe slikt før iallefall :)

Karianne:D

05.11.2013 kl.23:56

Jippi, jippi, jippi!! Og søteste bjørnedraktgutten<3

Monica Kristoffersen

06.11.2013 kl.07:28

wa2wo.blogg.no: Det var mer som et barselstreff der vi sang noen sanger og gjorde bevegelser. Vi danset litt, hoppet lit rundt og slikt, hehe :) Babyene elsket det!

Monica Kristoffersen

06.11.2013 kl.07:28

Karianne:D: Elsker den :D

Nina

06.11.2013 kl.12:40

Hei! Så artig med blogginnlegg :) Håper det fortsetter av og til når du har tid. Veldig fint hus - kan du vise bilder fra innsiden? :) Og fra plassen Bleik ikke minst ;) Så søt liten bjørnunge - det blir fine julekort ;)

Monica Kristoffersen

06.11.2013 kl.19:13

Nina: Skal få gjort det så snart det e ryddig nok til å bli tatt bilder av, haha ;) Har nån bilda av plassen fra da vi va her i september, skal se om æ fpr lagt dem ut :)

Hege

07.11.2013 kl.01:07

Leiligheta så veldig fin ut :) og for en søt bjørneunge, til å spise opp :) savne dåkker!

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits