Lip pen

Hei hei, alle dere!

I dag har jeg og Jens Ketil tatt oss en trilletur til helsestasjonen for å få han veid. Han er blitt en måned i dag og siden jeg har planer om å lage et eget babyalbum til ham så må dagens vekt selvfølgelig være med. Da vi kom opp til stasjonen viste den seg å være stengt...  Så det ble desverre ingen veiing. Uflaks. Men når vi likevel var oppe på sentrum tok vi oss turen innom flere butikker slik at jeg fikk gjort unna litt ærend.

Siden jeg har gått helt amok med onlineshoppinga den siste tiden har det selvfølgelig ikke bare kommet nye saker til lillemann, men også en hel del til meg. Klærne jeg har bestilt har for det meste blitt returnert fordi de ikke passer eller ikke kler den nye "valken" jeg har fått på magen, MEN, disse nye leppepennene fra H&M har virkelig falt i smak!

Jeg synes fargene ser så utrolig fine ut, men jeg er temmelig skeptisk til å bruke den rosa. Den sender ut litt vel mye Nicki Minaj-vibber. Den beige er jeg derimot helt forelska i og den rød har jeg faktisk ikke prøvd ut enda. Konsistensen er så utrolig god og fargen dekker veldig godt!

Nå har jeg satt en pizza i ovnen og er snart klar for å spise middag. Jens Ketil sover godt på sofaen og livet er egentlig ganske fantastisk! Håper dere alle har en fin dag.

Én kommentar

Bamboneyeho

27.08.2013 kl.22:06

Gratulerer med 1 måned til lillegutten;), så kjedelig at han ikke fikk veid seg, men håper at dere får gjort det snart. Fine farger på leppepennene. Nydelig bildet av deg:)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits