Campinglivet

Helgas campingtur viste seg å være veldig koselig. For Sondre... Lillemann hadde mageknip store deler av for- og ettermiddagen på lørdag og jeg måtte sitte inne i campingvogna for å amme og massere gutten hele kvelden. Da det andre dro ut på "dans" ble jeg igjen i vogna for å sove meg opp. Turen ble litt kjedelig for meg, men sånn er livet som småbarnsmor går jeg ut fra.

Jeg fikk tatt litt skrytebilder av vogna som jeg er veldig stolt av.

Lille Jens Ketil skulle egentlig bo i vogna hele helga men endte opp med å sove mesteparten i senga sammen med meg og Sondre.

I dag har vi nok en gang hatt en del knip. Heldigvis fikk jeg besøk av ei venninne som selv har to småbarn, så nå har jeg fått flere ulike tips som jeg skal følge framover. Krysser fingrene for at noe virker for vår lille gutt.

Nå må jeg hive på en klesvask og få ryddet litt rundt her hjemme, svigermor er her på besøk, så da må jeg benytte sjansen til å få gjort unna litt.

4 kommentarer

Heidi Nathalie Fotografi

26.08.2013 kl.19:55

åå, det så koselig ut!

Karianne:D

26.08.2013 kl.22:35

Den vogna dokkers e to die for! Digger den:p Og camping tar seg nok opp for mamman også, lillemann er jo bare fire uker, husk på det<3 Snart blir han plutselig større og da kan campingvogn og babycall være midt i blinken;)

For et flott bilde av han forresten!! Teller nesten timer til æ får sett dokker allerede, prøve å holde meg til daga:p

Monica Kristoffersen

27.08.2013 kl.08:03

Karianne:D: Ja, du har vel rett. Men e veldig klar for at tia skal gå litt fortere :p
Vi gleder oss til å se deg også! :D

Bamboneyeho

27.08.2013 kl.22:07

Flotte bilder, og det ser ut som en herlig tur med fine mennesker:)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits