Dagens

Hei hei!

Selv om denne dagen kun skal tilbringes hjemme er det godt å kunne freshe seg litt opp. Fordelen med å ha en blogg er jo at du selv kan velge hvilke dager du vil legge ut bilder av deg, jeg ville for eksempel ikke funnet på å vise dere den halvskitne hestehalen jeg hadde i går, men i dag når jeg er nystelt kan dere jo få en titt.


Jeg har fått dilla på denne hatten fra H&M og har den i både svart og vinrød. Dessuten fikk jeg endelig tatt på meg den nye genseren jeg kjøpte mens jeg enda var gravid, hurra!


Slenger med et bilde som er tatt av lillingen for noen dager siden. Ser at han allerede har forandret seg mye siden fødselen!

I natt har vi våket i flere timer... Lillemann har fått sånn matlyst og vil helst spise HELE tiden. Jeg håper det er et såkalt økedøgn og at dette ikke er den nye trenden, for jeg er temmelig utkjørt i dag. De siste kveldene har han spist mye mer enn tidligere og jeg ender opp med å sitte med han på fanget i flere timer for å kunne tilfredsstille sulten. Dette er den første natten han har oppført seg slik, føler meg litt i villredet her... Har noen av dere erfaring med økedøgn? Høres dette ut som det?

4 kommentarer

22.08.2013 kl.21:47

Du ser såå fresh ut!! fin frisyre. :) Høres apselutt ut som økedøgn..Å det e jo bra, får da veks han fort, å blir stor å sterk! Nydelig gutt:) kos dokker!

Bamboneyeho

23.08.2013 kl.13:54

Fine klær og nydelig jenta;) Søt liten gutt, vokser fort;)

ååh, huske ikke så mye nå som min lillegutt har blitt stor;) er så glemsk jeg.

Lise

27.08.2013 kl.13:21

Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til?

Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi?

Monica Kristoffersen

27.08.2013 kl.15:15

Lise: Det må jeg ærlig innrømme at jeg ikke gidder, hehe:)
Men takk for fine tips! :)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits