Nytt til prinsen

Hallo, alle sammen!

Dagen i dag har bestått av noen timers mageknip, en trilletur, mye besøk og masse kos. Det er overraskende hvor raskt dagene som spedbarnsmor egentlig går. Jeg får ikke gjort de helt store tingene på hjemmefronten (eller noe annet sted heller) og som oftest går ikke ting helt som planlagt. Jeg har vel ærlig talt gitt opp å forsøke å planlegge noe som helst, siden planene som regel går i vasken... Men en trilletur annenhver dag har vi faktisk klart å opprettholde en stund nå, og det er egentlig den eneste planen vi trenger å ha for en stund.

Siden største delen av dagene tilbringes hjemme blir det til at jeg for det meste finner på ting som kan gjøres fra sofakroken, som å bestille klær... Jeg har alltid elsket å handle online, og nå har jeg jo fått en god grunn til å handle litt ekstra. Gutten må jo ha klær, eller hva? Her er den seneste fangsten fra H&M.


Bjørnetøfler her     Blå hettegenser og bukse her     Baseballjakke her     Kjørepose her     Hvit genser og bukse her     Hvit velouroverall her     Hvit og brun velouroverall her     Bjørnelue her

Siden han har så mye klær i de aller minste størrelsene har jeg bestilt mesteparten i størrelse 62, så får jeg bare se fram til å endelig kunne bruke klærne om noen uker til.

Om en times tid er det natt for meg og minstemann, så blir det noen spisepauser i løpet av natten før vi starter dagen vår i syv-tiden i morgen. Håper dere alle har en fin kveld!

5 kommentarer

fiint :-)

Bamboneyeho

21.08.2013 kl.08:34

Søte klær til lillegutten. Ønsker deg en fin dag:)

Mamma

22.08.2013 kl.10:31

Flotte klær - da vet vi sånn ca hva vi skal se etter til lille prinsen.

22.08.2013 kl.21:50

dilla på barneklær med "ører"?? Søte er de iallefall:)

Monica Kristoffersen

23.08.2013 kl.08:51

Anonym: Ja, det har jeg helt klart, haha! :) Elsker de :)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits