19.08.2013

Plutselig kom jeg på at jeg nok en gang hadde bestemt meg for å faktisk drive denne bloggen videre, selv om det betydde at det kun ble oppdateringer en gang i uken. Den tanken har visst havnet helt i glemmeboka og bloggen har ikke vært oppdatert på laang tid. Siden sist har utrolig mye skjedd...


Jeg har gått overraskende mange toppturer, hovedsaklig sammen med min besteveninne Karianne som har motivert meg opp hver bidige topp.Heder og ære skjenkes i overflod!


Fått tidenes beste baby-shower av de fineste venninnene, nok en gang skjenkes ekstra heder og ære til Karianne som sto i bresjen for arrangeringen.


Til tross for advarsler fra utallige kvinner som selv har vært gravid og hormonell så klippet jeg pannelugg kun uker før termin... Til stor begeistring fra min kjære mann. Panneluggen får bli, foreløpig.


Jeg har vært temmelig stor og lei av graviditet...

Og blitt mamma til verdens fineste gutt.


Favorittene <3

Livet er totalt snudd på hodet og hverdagen har definitivt fått en ny sjef som til stadighet overrasker meg med sine behov og ønsker.

Uansett så håper jeg at bloggen vil oppdateres litt oftere nå som jeg er ute i permisjon, men jeg frykter den kommer til å ende opp som en typisk "mammablogg", men det følger vel antagelig med rollen som mor.

9 kommentarer

Natalie

19.08.2013 kl.23:12

Aww så koselige bilder :) Og gratulerer så mye med prinsen <3

Ingrid

20.08.2013 kl.00:02

Wii så koselig! Gratulerer så mye ❤
Åh, gratulere så mye med en prins! :)

Bamboneyeho

20.08.2013 kl.19:03

Gratulerer så mye, flotte bilder av dere:)

Tanja Christine

20.08.2013 kl.21:24

Åh, herregud! Der va det jo bilde av lilleprinsen! Herregud kor nydelig. Blir helt babysyk! :)

Dem blir så sykt fort stor (min ble ekstra fort stor, ho veie snart 8 kg å e 3 mnd.. ho gikk helt ut av vektkurven, hehehhe) så nyt tida selvom den e veldig slitsom i starten :) Etter en stund kommer rutinan å alt e så mye lettere! :D

Karianne:D

21.08.2013 kl.07:41

Jjippi, updates!:D håper du lager tidenes mammablogg, så får æ fulgt med;) Har enda bloggen din oppe og sjekker den hver dag(som æ rekk å lese blogga), så morsomt når det kommer noe:)

Flotte bilder, gleder meg til å se dokker toan igjen!!<3

Monica Kristoffersen

21.08.2013 kl.13:58

Tanja Christine: Tusen takk! :D
Alle sir vi skal nyte tida, men æ kjenner at æ gleder meg veeldig til å få inn nån flere rutiner. Spesielt leggerutiner sånn at man rekk å være litt kjæresta på kvelden :p

Monica Kristoffersen

21.08.2013 kl.13:59

Karianne:D: Merker at det e mye gøyere å skrive om andre enn seg sjøl, spesielt når æ kan skrive om det som opptar 100% av dagen og oppmerksomheta mi for tida :D

Mamma

22.08.2013 kl.10:29

Dette har jeg ikke fått med meg før nå ..... Flotte bilder - fortsett med dette :-)

Skriv en ny kommentar

//--> Norske blogger
hits